Vind de Perfecte Vastgoed Coach

1 op 1 vastgoed coaching


Ben
jij op zoek naar een professionele vastgoed coach? Match Property helpt je de perfecte coach te vinden voor jouw vastgoed doelen.

Met ons unieke 1 op 1 coaching traject staan wij garant voor persoonlijke begeleiding en vooruitgang. Onze coaches hebben jarenlange ervaring in vastgoed, waardoor jij de beste resultaten kunt behalen. Of je nu op zoek bent naar meer kennis over de vastgoedmarkt of advies nodig hebt voor het verhogen van je rendement, MatchProperty biedt jou de juiste oplossing.

Schrijf je nu in voor ons 1 op 1 coaching traject en begin met het behalen van je vastgoed doelen!

Wat kun je verwachten:

En nog veel meer!

Vastgoed coaching

Gratis toegang tot onze online educatie

Gratis toegang tot onze online educatie

Tijdens het traject krijg je exclusief toegang tot onze educatie!
Tijdens het traject krijg je exclusief toegang tot onze educatie!

De vastgoed cursus van Match Property is ontwikkeld door één van de eigenaren van Match Property. 

De vastgoed cursus van Match Property is ontwikkeld door één van de eigenaren van Match Property. 

Starten in het vastgoed

Jouw vastgoed journey starten met de vastgoed coaching van Match Property.

Profiteer nu van ons unieke 1 op 1 coaching traject en begin met het behalen van jouw vastgoed doelen! MatchProperty biedt jou de perfecte coach, met jarenlange ervaring in vastgoed, die je helpt bij het verhogen van je rendement, het verkrijgen van meer kennis over de vastgoedmarkt en het bereiken van jouw doel. Onze coaches staan garant voor persoonlijke begeleiding, waardoor jij sneller resultaat kunt behalen. Schrijf je nu in voor onze coaching en begin met het verwezenlijken van je vastgoed droom!

Onze trajecten zijn al beschikbaar vanaf 1 maand. Normaliter hebben wij een 3 maanden en 6 maanden traject waar wij ook een deal garantie kunnen bieden.

2 Modules: 3 lessen

Voordat je begint aan de kickstart cursus leer je de basics van vastgoed. Je krijgt een introductie van vastgoed, rich dad, poor dad en een uitleg over het belastingsysteem van Nederland.

5 modules: 13 lessen

De Kickstart cursus geeft je een introductie in de meest interresante verdienmodellen binnen het vastgoed. De lessen geven jou de handvaten om direct te starten. Ook werk je een strategie uit die het beste bij jouw past.

13 modules: 55 lessen

De premium educatie neemt je mee in alles wat jij moet weten inclusief hap klare stappen plannen hoe jij kunt aankopen en een deal kunt doorverkopen.

Een kleine greep uit het les materiaal:

  • Basis kennis
  • Vastgoed investering strategieën
  • Deals vinden en analyseren
  • Verhuur strategieen
  • Vermogen vrij spelen
  • Aankoop stappenplan

En nog veel meer! 

Neem een kijkje op een van onze leden evenementen

Waarom een 1 op 1 vastgoed coaching traject bij Match Property?

Toegankelijk

Je kunt bij ons starten vanaf 1 maand en zelf bepalen hoelang je het traject laat doorlopen.

Geen hoge kosten

Meer informatie over de kosten kun je contact met ons opnemen.

Toegang tot netwerk

Onze partners bieden veel mogelijkheden die wij tijdens het traject graag met jou delen.

Benieuwd of wij jou kunnen helpen met de next step?
Een persoonlijke aanpak

Vastgoed Coach

Ben je net een carrière in vastgoed begonnen? Match Property is hier om je te helpen bij het navigeren van de vastgoedmarkt.

Onze ervaren vastgoed coaches staanklaar om je te helpen je doelen te bereiken. We helpen je bij het ontwikkelen van een strategie om je aan het begin van je carrière te helpen. We bieden je gedetailleerde informatie over financiële planning, marketing, juridische kwesties en meer. We werken samen met je om je te helpen je doelen te bereiken.

Een vastgoedcoach is iemand die professionele vastgoedadvisering enbegeleiding biedt aan personen die actief zijn in vastgoed. Vastgoedcoaches kunnen helpen bij het ontwikkelen van een strategie, het verbeteren van onderhandelingstechnieken, het opbouwen van een netwerk en het verhogen van het rendement op investeringen.

Ze werken samen met hun klanten om hun doelen te bereiken en helpen hen bij het nemen van goede beslissingen.

Met Match Property krijg je toegang tot een ervaren vastgoed coach die je helpen bij het opbouwen van je carrière in vastgoed. Je krijgt toegang tot een persoonlijke kickstart masterclass waar je de basisbeginselen van het vastgoed leert en wij de huidige wet en regelgeving met jou bespreken.

We bieden ook wekelijkse coaching gesprekken om je te helpen bij het navigeren binnen de vastgoedmarkt. Onze financieel adviseur staat ook klaar om je gratis advies te geven.

Met Match Property krijg je toegang tot een netwerk van dealfinders, aannemers, ontwikkelaars,advocaten en meer die je kunnen helpen bij je vastgoedprojecten. Met onze hulp kun je je doelen sneller en met de juiste kennis bereiken.

Een goede vastgoedcoach moet voldoen aan een aantal kwalificaties. Ze moeten een diepgaande kennis hebben van de vastgoedmarkt, inclusief financiële planning, marketing, juridische kwesties, onderhandelingstechnieken en meer. Ze moeten ook ervaring hebben met het werken met verschillende soorten klanten en hun behoeften begrijpen.

Een goede vastgoed coach moet ook communicatief vaardig zijn en de vermogens hebben om eenvertrouwensband op te bouwen met klanten.

Ze moeten ook in staat zijn om informatie op een heldere, begrijpelijke manier te presenteren en creatieve oplossingen te bieden. Een goede vastgoedcoach moet ook professioneel zijn en zich houden aan de ethiek van de industrie.

1. Deskundige begeleiding: een vastgoed coach biedt deskundig begeleiding over verschillende onderwerpen zoals financiële planning, marketing, juridische kwesties en meer.

2. Versterken van vaardigheden: een vastgoed coach kan je helpen bij het verbeteren van je onderhandelingstechnieken, het opbouwen van je netwerk en het verhogen van je rendement op investeringen.

3. Ondersteuning: een vastgoed coach staat klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Ze bieden een persoonlijke en individuele benadering om je te helpen je doelen te bereiken.

Meest gestelde vragen over het 1 op 1 coaching traject

Ja, dit is mogelijk tijdens het vrijblijvende kennismaking gesprek zullen wij indien gewenst de voorwaarden met jou bespreken.

Dit is verschillend en afhankelijk van je vermogen. Samen met onze financieel adviseur kijken wij met jou mee naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Hou er rekening mee dat je in de huidige markt omstandigheden €60.000 – €100.000 eigen geld nodig hebt om te starten met het aankopen.

JA, de huidige markt brengt natuurlijk ook een hoop kansen met zich mee waar je momenteel op in kunt spelen.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

Login

Register

terms & conditions

Welkom bij match property management

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn ?