Uw partner in vastgoed

Vastgoedbeheer

Alle zaken rondom uw (toekomstige) vastgoedportefeuille zijn bij ons in goede handen. Of het nu gaat om uw eerste aan te kopen object of een uitgebreide (commerciële) portefeuille, wij regelen alles voor u.  Wij zijn duidelijk en transparant. Bovendien geniet u bij Match Property van een uniek voordeel. Online kunt u real-time uw portefeuille inzien. Daar houdt u precies bij wat er gebeurt met uw objecten en wat de inkomsten en uitgaven zijn. Hierdoor heeft u altijd zicht op uw rendement.

Aankoop van vastgoed

Jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk zorgt bij ons voor een krachtige combinatie. Hierdoor kunt u als (potentieel) vastgoedbelegger profiteren van unieke kansen in de markt. Bel ons voor vrijblijvende informatie of advies. We denken erg graag met u mee.

Technisch en financieel beheer

Afhankelijk van uw wensen nemen wij alle zorgen uit handen. Van praktische zaken, zoals het sturen van een loodgieter bij een lekkage tot het debiteurenbeheer.

Verhuur

Heeft u een woning die binnenkort beschikbaar is of al leeg staat, maar heeft u hulp nodig bij het verhuren? Wij zorgen voor de bewoners en staan garant voor een snelle verhuur. Waarbij uw woning op professionele wijze wordt beheert door onze full-service beheer diensten.

Optimalisatie van uw portefeuille

Uw vastgoed portefeuille optimaliseren, een belangrijke taak als je het ons vraagt. Wij van Match Property denken graag met u mee over hoe we u kunnen helpen bij het uitbreiden en optimaliseren van uw vastgoed portefeuille. Denk hierbij aan het opstellen van een meerjarig optimalisatie plan.

Voor beleggers

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle deals ?

Meld u dan nu aan via voor onze off market nieuwsbrief

*Let op bij het ontvangen van off-market deals zijn de algemene voorwaarden en voorwaarden tot koop van toepassing. Deze vind u in de footer of kunt u aanvragen per mail.

Leer ons kennen op spotify!

187

Beleggings objecten verkocht

110

Woningen in beheer

2

Wekelijkse nieuwe objecten

186

Blije verkopers