Vastgoedbeheer

Bij Match Property Management zijn we gespecialiseerd in vastgoedbeheer en bieden we uitgebreide ontzorging met financieel, technisch en commercieel vastgoedbeheer.

Als experts in vastgoedbeheer bieden wij verschillende diensten om uw vastgoedinvesteringen te optimaliseren. Met een schat aan ervaring en een sterke klantgerichtheid begeleiden wij u bij het aankopen, verbouwen en verhuren van vastgoed. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt en sluiten perfect aan bij uw behoeften. Elk vastgoedobject is anders, daarom zorgen we ervoor dat we het beste eruit halen om uw investering te maximaliseren en te laten groeien. Als u uw vastgoedportefeuille naar een hoger niveau wilt tillen, neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Ontdek hoe we u kunnen helpen bij het behalen van uw vastgoeddoelen.

Vrijblijvend gesprek aanvragen over vastgoedbeheer

Download hier onze vastgoedbeheer brochure

Financieel vastgoedbeheer

Via uw eigen portaal verkrijgt u overzicht van de financiële status van uw object. Wij verzorgen het gehele proces rondom huurinningen en andere financiële zaken.

Technisch vastgoedbeheer

Wij voeren voor u het technisch beheer uit en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor de huurder. Via ons portaal kunnen huurders direct reparatieverzoeken indienen. Met ons team streven wij ernaar zo snel mogelijk een oplossing te bieden en de kosten laag te houden. In uw portaal kunt u alle incidenten bekijken.

Commercieel vastgoedbeheer

Door actief te verhuren proberen we leegstand te voorkomen. We stellen samen met u een verhuurplan op waarin wij doormiddel van huuroptimalisatie streven naar de hoogst mogelijke huurinkomsten. Door het bezichtigen van de woning met huurders selecteren wij de juiste kandidaat voor uw object.

Wij kunnen u helpen met ontzorgen en laten groeien van uw vastgoedportefeuille

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze specialisten voor de diverse mogelijkheden.