Verhuurmakelaar Rotterdam Blijdorp

Match Property Management

Verhuurmakelaar Rotterdam Blijdorp

Uw woning verhuren in Rotterdam Blijdorp en omstreken is met Match Property snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar in Rotterdam Blijdorp beschikken wij over een breed netwerk. Ons netwerk bestaat uit expats, particulieren en internationale bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Of woonruimte voor een langere termijn.

Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen in Rotterdam en Rotterdam Blijdorp. 

Verhuren aan expats in Rotterdam Blijdorp

Als verhuurmakelaar in Rotterdam Blijdorp beschikken wij over een breed netwerk van expats, particulieren en internationale bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. En woonruimte die beschikbaar is voor de lange termijn.

Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen. Die zich voornamelijk bevinden in Rotterdam en Rotterdam Blijdorp. 

Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte voor lange en korte huurperiodes, zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartementen rond deze steden. Hierbij gaat het om verhuur voor 6 maand tot 1 jaar of onbepaalde tijd.

Ons brede netwerk en de toenemende vraag naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen binnen de regio Rotterdam Blijdorp, bieden u de mogelijkheid uw appartement of huis snel te verhuren. Gemiddeld verhuren wij woning in Rotterdam Blijdorp binnen 2 tot 4 weken. 

 

Binnen 4 stappen uw woning verhuren

Vrijblijvende intake
Woning verhuurklaar maken
Start bezichtigingen
Gefeliciteerd uw woning is verhuurd