Vastgoed Beheer Amsterdam
Match Property management

Vastgoed beheer

U heeft een pand aangekocht in Amsterdam en eventueel verbouwd. Via Match Property kunt u voor een vast aantrekkelijk tarief uw object(en) laten beheren. Wij verzorgen alles rondom de huur, administratie en regelgeving die daarbij komt kijken. Via ons online portaal kunt u alles live volgen. Daar vindt u alle facturen, contracten en rapportages terug. Ook alle klantcommunicatie met huurder(s) is gemakkelijk online terug te vinden. Zo ziet u in een oogopslag hoe uw portefeuille ervoor staat.

Techisch en financieel beheer

Afhankelijk van uw wensen nemen wij alle zorgen uit handen. Van praktische zaken zoals het sturen van een loodgieter bij een lekkage tot het debiteurenbeheer.

Alle voordelen van ons full-service vastgoedbeheer in Amsterdam op een rij:

  • Vast aantrekkelijk tarief
  • Scherp op debiteurenbeheer
  • Altijd handelen volgens de laatste wet- en regelgeving
  • Geen zorgen over onderhoud van de woning
  •  Wij nemen alle rompslomp uit handen
  •  Financieel alles real-time inzichtelijk

Aankopen vastgoed

Jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in Amsterdam zorgt bij ons voor een krachtige combinatie. Hierdoor kunt u als (potentiële) vastgoedbelegger profiteren van unieke kansen in de markt. Bel ons voor vrijblijvende informatie of advies. We denken erg graag met u mee.

Financieel advies

Koopt u binnenkort uw eerste object in Amsterdam? Of gaat u als ervaren belegger een nieuwe transactie doen? Via Match Property maakt u gebruik van aangesloten financiële specialisten. Hierdoor kunt u snel handelen, iets wat belangrijk is in de vastgoedmarkt.

Verbouwen

Een aangekocht beleggingspand is meestal niet meteen geschikt voor verhuur. Een verbouwing kan noodzakelijk zijn. Binnen ons netwerk in Amsterdam denken wij graag mee over een optimale verbouwing waarbij we rekening houden met de waarde van het pand en uw gewenste rendement.